zaterdag 5 juni 2010

Reynaert Route 2010 (50km)

Kaart : Reynaert tochten organisatie

Startplaats - Axel (Nederland)
Afstand : 50 km
Datum : 5-6-2010

Na het succes van vorig jaar besloten we om wederom mee te doen aan de 2010 editie van de Reynaert fietstochten. En net als vorig jaar gingen we weer van start voor 50 km.
We hadden via een folder al gezien dat de route geheel anders lag dan vorig jaar dus lieten we ons verrassen door de organisatie.

Al snel bleek dat de organisatie van de 2010 editie een zeer mooie route had gekozen die in eerste instantie met de Belgisch-Nederlandse grens speelde. De ene km reed je in Nederland om vervolgens weer enkele kilometers in Belgiƫ te rijden en andersom.

Jammer genoeg hebben we geen foto's gemaakt omdat het landschap nu eenmaal niet veel veranderde. Het was van de ene polder in de andere en uitzichten zo ver je kon kijken.

We maken dus maar gebruik van de gelegenheid om u onze nieuwe stalen rossen te showen.
Vandaag hebben we er voor het eerst een tocht mee gereden en het bevalt gelijk zeer goed. We hopen er heel veel kilometers op te rijden waarvan wij u als lezer van dit weblog verslag zullen doen.

Gazelle Medeo plus 2010

De route zit er op, de dag was een groot succes en dankzij enkele vrienden hebben we dan toch nog een vaantje bekomen. De opkomst was zo enorm dat bij aankomst de vaantjes op waren, echter vrienden van ons hadden er 2 en zij waren zo vriendelijk om er ons 1 te geven zodat wij het alsnog hier kunnen showen !
Bedankt Emma en Lucien !

Volgend jaar zijn we als de weergoden het toelaten zeker weer terug want de organisatie doet zijn uiterste best om er een goed evenement van te maken, iets wat ze dit jaar zeker is gelukt.

Geen opmerkingen: